sommerkoncerter 2019

19. juni i Annisse Kirke kl. 20.00

VOX NOBIS er et københavnsk kammerkor, som blev grundlagt i 2010 af dirigent Jens Rønn. Koret består af 10-12 rutinerede sangere, om kommer fra andre dele af et etablerede og professionelle kor-miljø, bl.a. Camerata og DR Radiokoret.
Vox Nobis ha mange komponister, peioder og nationaliteter på repertoiret, men synger især meget romantik fra Skandinavien og England, samt til dels Frankrig og Tyskland. Nogle komponister som står kor og dirigent nær er f.eks. Gade, Heise, Bojesen, Grieg, Stenhammar, Edgar, Parry, Stanford og Poulenc. Ellers er det både barok musik af f.eks. Bach og Tallis samt nyere værker a f.eks. Durufle som koret ynder at kaste sig ud i.

Vores egen kirkesanger Sten Sejr synger tenor i koret.
Fri entre. 

2. juli i Ramløse Kirke kl. 20.00 Vingefang

Med udgangspunkt i deres stemmer har VINGEFANG skabt et repertoire, der spænder fra nordiske klange, over steningsfulde franske viser til brasilianske rytmer. Heri blander sig violin, bratsch, cello, klaver, guitar, klaver og percussion, og de unge mennesker skabe med enkelte virkemidler og stor spilleglæde et univers af med levende billeder fra deres rejser og oplevelser.
Lene Høst sang, guitar, klaver og percussion.
Miriam Ariana sang, violin, bratsch og percussion.
Maja Freese sang og cello.

Der er fri entre.

11. juli i Annisse Kirke kl. 20.00 Blus

BLUS er et folkemusikalsk, eksperimenterende møde mellem sanger Nini Julia Bang og sangskriver Niels Ørts Ottosen. Duoen spiller bl.a. cello, guitar, percussion og harmonika på deres kompositioner og fortolker den danske sangskat med karske klange hentet fra verdensmusikkens fjernere egne. Der er garanti for at blive strøget både med og mod hårene ved denne koncert.
Fri entre.

24. juli i Ramløse Kirke kl. 20.00 Copenhagen Marimba Duo

COPENHAGEN MARIMBA DUO består af de internationalt anerkendte klassiske solister Mathias Reumert og Anders Kann Elten. I telepatisk og virtuost samspil udforsker de to musikere et repertoire, som spænder fra moderne komponister som Philippe Manoury og Maki Ishii til transskriptioner af klassiske mesterværker, bl.a. Maurice Ravels Le Tombeau de Couperin. Duoen adskiller sig fra mere traditionelle slagtøjsensembler ved at rendyrke de melodisk slagtøjsinstrumenter, den varmt klingende marimba og dens jazzede søsterinstrument vibrafonen.
Fri entre.

cookie information