Gypsyjazz - søndag den 3. maj kl. 15:00

Musikken leveres af Amour du Swing - et band bestående af Søren Birgens (sopransax), Peter Birgens (guitar og sang), Pelle Kristiansen (guitar) og sognepræst Michael Porsager (kontrabas).

Gypsyjazz er betegnelsen for den måde at spille jazz på, som den legendariske guitarist Django Reinhardt introducerede i Frankrig i løbet af 30'erne. Han skrev selv en række numre, som siden er blevet meget udbredte, og han genfortolkede en række jazzklassikere i sin helt egen stil. Det er en sammensmeltning af traditionel sigøjnermusik, swingmusik og elementer fra den franske musette-genre.

Det er karakteristisk, at der ikke er slagtøjsinstrumenter med, og oprindeligt var besætningen to guitarer, en kontrabas og evt. en violin - sidstnævnte er ved søndagsmatinéen udskiftet med en sopransax!

Det foregår altså søndag den 3. maj kl. 15.00 i Sognelængen, og der er som vanligt mulighed for at erhverve sig lidt kaffe, øl eller vin.Det er ganske gratis!

 

Sommerkoncerter

Folderen med årets sommerkoncerter i Nordsjælland udkommer i maj.

Vi har sædvanligvis 2 koncerter i hver kirke i løbet af juli og august måned.

Koncerterne er en del af "Sommerkoncerter i Nordsjælland", hvor der i løbet af sommeren hele tiden er koncerter på skift i områdets kirker. Uden overlapning og med stor variation.

Følg med på http://www.kirkemusikgribskov.dk