Kunstudstillinger i Sognelængen i Ramløse

I Sognelængen er der skiftende udstillinger med kunstenere, der har en eller anden form for tilknytning til lokalområdet.

Udstillingerne skifter hver anden måned (i ulige måneder) og indledes altid med fernisering den 1. torsdag i måneden kl. 19.00, kl. ca. 20.00 overtager Pastor Porsagers Jazzkapel og jazzcaféen. Udstillingerne er omtalt mere detaljeret i Guiderne (se under kirkeblad)

Der er fri adgang til udstillingerne tirsdag til fredag i kirkekontorets åbningstid 9-13, men ring gerne først på 48 71 35 24, da lokalet kan være optaget af møder eller andre aktiviteter.

Udstiller i november - december

Pia Schjøll maler både landskaber og stilleben, og de er både naturalistiske og kubistiske. Hun kan også lidt at male legender og myter fra Cuba. Hun bruger især akvarel til at udtrykke sig.
Hun er uddannet fra Kunsthåndværkerskolen, hvor hun gik fr 1960-64, og hun er især inspireret at Victor Isbrand, Helge Kyhn-Nielsen og Erik Clemmensen.
Sammen med sin mand har hun rejst, udstillet og undervist i både Frankrig, Italien og Cuba.
Hun behersker også aryl/oliemaleri, som især ses på de cubanske billeder, de er meget mørke og ekspressive i stærke farver.

cookie information