Kunstudstillinger i Sognelængen i Ramløse

I Sognelængen er der skiftende udstillinger med kunstenere, der har en eller anden form for tilknytning til lokalområdet.

Udstillingerne skifter hver anden måned (i ulige måneder) og indledes altid med fernisering den 1. torsdag i måneden kl. 19.00, kl. ca. 20.00 overtager Pastor Porsagers Jazzkapel og jazzcaféen. Udstillingerne er omtalt mere detaljeret i Guiderne (se under kirkeblad)

Der er fri adgang til udstillingerne tirsdag til fredag i kirkekontorets åbningstid 9-13, men ring gerne først på 48 71 35 24, da lokalet kan være optaget af møder eller andre aktiviteter.

Udstiller i marts - april

Peter Eichen. Peter er egentlig uddannet folkeskolelærer, men har altid tegnet og malet, som 15-årig illustrerede han for Dansk Ornitologisk Forening. Hans billeder kæver ingen særlig forståelse eller kendskab til kunst. Billederne er abstrakte og mennesketomme landskaber og rum.
Peters benytter en teknik bestående af forskellige materialer, sand, træ, lim, papir og cement.
Han har udstillet et utal af steder også i udlandet bl.a. Frankrig.

Læs mere i Guden online.

Udstiller maj - juni

Steen Vraasø udstiller de næste par måneder. Steen maler akvarel med løse og grove strøg, som gør at billederne får et lidt abstrakt præg. Motiverne er fra det sydlig Europa og det nordlige Skandinavien. Steen er uddannet reklametegner og folkeskolelærer, han har afholdt t utal af akvarelkurser, ligesom han har udstillet mange steder, se mere på Guidens hjemmeside.

Fernisering torsdag den 2. maj kl. 19.00 i Sognelængen, efterfulgt af jazz med Pastor Porsagers Jazzkapel.

cookie information