Kunstudstillinger i Sognelængen i Ramløse

I Sognelængen er der skiftende udstillinger med kunstenere, der har en eller anden form for tilknytning til lokalområdet.

Udstillingerne skifter hver anden måned (i ulige måneder) og indledes altid med fernisering den 1. torsdag i måneden kl. 19.00, kl. ca. 20.00 overtager Pastor Porsagers Jazzkapel og jazzcaféen. Udstillingerne er omtalt mere detaljeret i Guiderne (se under kirkeblad)

Der er fri adgang til udstillingerne tirsdag til fredag i kirkekontorets åbningstid 9-13, men ring gerne først på 48 71 35 24, da lokalet kan være optaget af møder eller andre aktiviteter.

Udstiller i juli - august

Blandede kunstnere fra Vejby-Tibirke Selskabet. Der vil blandt andet være billeder af Viggo Johansen, Ove Kunert, Augusta Theil Clemmensen og Åse Risager. Fernisering torsdag den 4. juli kl 19.00. Herefter underholder vores kirkesanger Sten Sejr ved flyglet.

Udstiller i september - oktober

Tina Bendz lærte først at tegne og male som voksen, hun startede på AOF og kom senere ind på Grafisk skole i Århus. Billederne er ofte "ting" eller motiver hun har set i drømme, men hun kaster sig også gerne over croquis. Billederne er som oftest lys og sprælske i glade farver og de kan være abstrakte, men der er også mere naturalistisk landskabsmalerier.
Fernisering torsdag den 5. september kl. 19.00 med efterfølgende jazz ved Pastor Porsagers Jazzkapel.
Udstillingen er åben tirsdag til fredag fra 9.00 til 13. 00. Ring evt. il kirkekontoret 48713524, da lokalet kan være optaget af møder.

Udstiller i november - december

Mette Holmberg

cookie information