Kunstudstillinger i Sognelængen i Ramløse

I Sognelængen er der skiftende udstillinger med kunstenere, der har en eller anden form for tilknytning til lokalområdet.

Udstillingerne skifter hver anden måned (i ulige måneder) og indledes altid med fernisering den 1. torsdag i måneden kl. 19.00, kl. ca. 20.00 overtager Pastor Porsagers Jazzkapel og jazzcaféen. Udstillingerne er omtalt mere detaljeret i Guiderne (se under kirkeblad)

Der er fri adgang til udstillingerne tirsdag til fredag i kirkekontorets åbningstid 9-13, men ring gerne først på 48 71 35 24, da lokalet kan være optaget af møder eller andre aktiviteter.

Udstiller i september - oktober

Tina Bendz lærte først at tegne og male som voksen, hun startede på AOF og kom senere ind på Grafisk skole i Århus. Billederne er ofte "ting" eller motiver hun har set i drømme, men hun kaster sig også gerne over croquis. Billederne er som oftest lys og sprælske i glade farver og de kan være abstrakte, men der er også mere naturalistisk landskabsmalerier.
Fernisering torsdag den 5. september kl. 19.00 med efterfølgende jazz ved Pastor Porsagers Jazzkapel.
Udstillingen er åben tirsdag til fredag fra 9.00 til 13. 00. Ring evt. il kirkekontoret 48713524, da lokalet kan være optaget af møder.

Udstiller i november - december

Mette Holmbergs malerier er meget naturalistiske, holdt i en behersket farveholdning og dog fyldt med stemning og sjæl. Man kan ikke undgå at tænk på Hammershøj.
Billederne er udført med overlegen håndværksmæssig beherskelse, man tænker det har krævet en lang uddannelse, men et enkelt kursus i farvelære og et kæmpe talent er svaret.
Motiverne på Mettes billeder på denne udstilling er primært hentet fra miljøet i Gilleleje havn.
Velkommen til fernisering den 7. november kl 19.00.

cookie information