Ta' på tur med Café Udsigten med Pastor Pia Niebuhr eller "Vikaren" Michael Porsager

Café Udsigten er et fælles tilbud for voksne mennesker i Annisse, Mårum og Ramløse sogne.

Pia Niebuhr planlægger en tur hver måned, forår-efterår. Dvs. ingen ture i december, januar, februar og juli måned.

Turene er meget forskellige, nogle gange bestiller vi en bus til at køre os, andre gange kører vi i egne biler, men vi har det altid rigtig hyggeligt.

Alle er velkomne. Man melder sig til turene hos Pia Niebuhr på tlf. 24 21 17 70 eller mail: pin@km.dk inden en bestemt dato og herefter trækkes der lod om pladserne.
Eller hos "vikaren", Michael Porsager 22 34 20 02 eller porsager@email.dk HUSK at tjekke, hvem der er ansvarlig for turen.

Elgtur til Sverige

Fredag den 7. september skal vi til Markaryd Elgsafari i Småland.
Vi skal køre en tur rundt med et lille tog, som elgene er vant til og trygge ved. Imens er der en der fortæller om dyrene. Vi bliver udstyret med foderkviste, så man kommer virkelig tæt på.Togturen er ca 3 km lang og den tager os også med gennem en lille dal, hvor der går amerikanske bisonokser. Efter at have beundret de store smukke dyr, kører vi til Graadhylland Lantcafé, hvor vi får serveret koteletter i fad med alskinds tilbehør. Efter maden får vi dessert og til sidst kaffe og kage. Der er oven i købet en lille øl eller vand til maden.

Turen koster 475,- incl. alt undtagen, hvis man vil have flere drikkevarer, betalingen sker til Michael Porsager i bussen enten kontant eller på Mobile Pay.
Der er afgang fra Annisse Kirke kl. 8.00, fra Helsinge kl. 8.10 og Mårum kl. 8.20.
Tilmelding til Michael Porsager på porsager@live.dk eller på telefon 22 34 20 02.

cookie information